Glæden ved badminton!
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Steen Fladberg
Dato: 10-10-2014 17:52:17
Kategori: Generelt
     
Der er for tiden megen fokus på rekruttering af nye medlemmer. Især er badminton presset på grund af skolereformen. Det gælder også Køge Badminton Klub.
Badminton er en fantastisk sport/idrætsgren. Badminton har så mange facetter: Hurtighed, udholdenhed, slagteknik, hele familien kan spille, taktik, bevægelse, benarbejde, højt internationalt niveau (flest medaljer af alle sportsgrene i DK), piger og drenge, mænd og kvinder i alle aldre kan konkurrere sammen, det regner og blæser aldrig, TV-sport , gode faciliteter, etc.  Altså: Vi har rigtig mange argumenter, som kun få andre sportsgrene kan hamle op med. 

Jeg siger til de børn, som jeg træner, og også til forældrene, at uanset hvor god til at spille badminton man er og eventuelt bliver, så er badminton i høj grad udviklende: Man er alene på banen (eller to i double), man skal bevæge sig, man skal slå til bolden – og helst det rigtige sted hen, man skal have kondition, etc. og alt sammen skal man rumme. Det fører til selvstændighed, for man skal klare sig selv.
Når det så lykkes at ramme modstanderen i baghånden eller finte med et cut-slag eller en god doublekombination, så er det ren spilleglæde!

Husk det og fortæl det til kollegaer, til de andre forældre henne i skolen, til kammeraterne i skolen, til møder eller til  naboerne over hækken. Og I kan virkelig være det bekendt. Vi har nogle fantastisk søde og dygtige trænere på alle niveauer og aldre, der er klar til at tage imod. Det gælder også til prøvetræning.

Vi ses!
Steen Fladberg
Formand


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies