På billedet ses et udsnit af ungdomsspillerne fra Køge Badminton Klub i deres nye klubdragter.
Holdkampe for de lokale badmintonspillere en masse lørdag den 6. december
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Randi Rimdal
Dato: 03-12-2014 14:47:18
Kategori: Generelt
     
Lørdag den 6. december bliver der for alvor gang i fjerboldene, når Køge Badminton Klubs ungdomsspillere og ikke mindst overbygningen fra Køge-Strøby Badmintons tre hold tørner ud i årets sidste holdkampe.

Grundet store udfordringer med at skaffe ledige haltider, har klubben måtte se sig nødsaget til at forlade hjemmebaner i henholdsvis Strøby Hallen og Ravnsborghallen - til gengæld står Rishøjhallen klar til at tage i mod de lokale badmintonspillere fra lav til høj, som dagen igennem vil vise seværdig badminton.

For at skabe god stemning og masser af opbakning er det lykkes at lægge både ungdoms- og seniorkampe i Rishøjhallen, som i dagens anledning lægger ramme til en lang dag i badmintonsportens navn.

Allerede fra formiddagen lægger ungdomsspillerne ud med en række spændende holdkampe, som begynder klokken 10 med en U13 kamp mod Nykøbing Sjælland. Samme hold skal allerede kl 12 i aktion igen, hvor de skal spille mod Roskilde, da Køge, Roskilde og Nykøbing Sjælland spiller en dobbelt holdrunde. Mellem U13 kampene tager U15 holdet mod Glumsø kl. 10.30, og forhåbentlig slutter både U13 og U15 holdene ungdomskampene af med en sejr. Så der er varmet godt op til seniorerne, som går på banen lige efter ungdomsspillerne.

Første seniorhold i aktion er 1. holdet, som tager i mod Bornholm kl. 13. Køge-Strøby Badminton ligger på en 5. plads i Danmarksserien, mens Bornholm følger trop på en 6. plads kun ét point efter KSB. Så der er lagt op til en spændende dyst, og med spillende træner Gitte Sommer tilbage i truppen igen, er der stor optimisme at spore.

Det betyder også, at 2. holdet er styrket op til dagens kamp og stiller op i stærkeste opstilling i Rishøjhallen mod Nordbyens Badmintonklub kl. 15. Det er også nødvendigt, da 2. holdet har ryggen mod muren på en sidsteplads i Serie 1 og i de sidste kampe i grundspillet skal kæmpe hårdt for at få maksimal point høst og sikre en god placering til slutspillet. Dagens modstander kommer i hvert fald på en svær opgave, da KSB's spillere er opsatte på en vise en god figur og sikre maksimalt udbytte.

3. holdet skal også i aktion kl. 15 mod dagens modstander fra Frederiksværk. Og her kommer 3. holdet med et stort smil på læberne, idet de vandt en overbevisende sejr på 8-0 i sidste holdrunde og nu vil forsøge at få samme udbytte mod  Frederiksværk.

Så der er lagt op til mange spændende kampe i Rishøjhallen - og publikum er mere end velkomne til en seværdig og medrivende eftermiddag i Rishøjhallen. Som formand for KSB Randi Rimdal udtaler; "Så tager vi imod al opbakning  med kyshånd og håber at se mange til en lang kampdag for både børn og voksne". 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies