Glade klubmestre i Køge Badminton Klub. Magnus F. Sørensen, i den røde bluse, blev – udover tredobbelt klubmester - også kåret til Årets spiller 2015 i klubben.
Klubmesterskab i Køge Badminton Klub
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Mette Nielsen
Dato: 07-01-2015 18:33:54
Kategori: Generelt
     
Køge Badminton Klub har afholdt klubmesterskab for ungdommen i Ravnsborghallen.

Der deltog over 80 spillere og der blev spillet mange gode kampe til klubmesterskabet, hvor der i alt blev spillet ca. 120 kampe.
Der var i det hele taget lagt op til hygge i Ravnsborghallen med flere hjemmebagte kager, lodtrækningspræmier og mange tilskuere til kampene. Både forældre, bedsteforældre og trænere fulgte spillernes fight på banerne. 

I år var der A og B rækker i alle årgange, og flere B-spillere spillede, meget modigt, deres første rigtige badmintonkampe.
Der var også indlagt en form for klubmesterskab for de yngste (U7-spillere og forældre) og der var medaljer og klapsalver til alle U7 deltagerne og stor interesse for denne træning.

Stort TILLYKKE til alle. Alle finalister modtog en medalje og vinderne fik også en T-shirt med ”Klubmester” trykt på ryggen i en flot grøn farve.
Vedhæftet er en oversigt over alle klubmestrene.

Årets spiller
Formand Steen Fladberg uddelte prisen til ”Årets spillere”.
Prisen gik i år U11 spilleren Magnus Farver Sørensen.  Magnus er et af klubbens store talenter. Han er vellidt og flittig til træning og så er han som den første i mange år blevet udtaget til at spille på et udvalgt hold for Sjælland. Magnus fik en flot rød T-shirt, som han stolt spillede i resten af dagen.
Efter alle kampe var spillet, var der fællesspisning og hygge i cafeteriet. 

Tak til Yonex der sponserede præmier til lodtrækningspræmier og til alle der hjalp til på dagen.

Se flere billeder fra klubmesterskabet på Facebook


Vedhæftede filer

 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies