De fire vindere – Louise, Thomas, Jesper og Peter for overrakt hver en flot goodie bag fra Orkla Health (Livol- og Maxim produkter) – af Thomas.
Uofficielle klubmesterskaber 2015 for motionshold i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 07-06-2015 12:15:39
Kategori: Generelt
     
Mandag aften den 1. juni afholdt de tre motionshold i Køge Badminton Klub uofficielle klubmesterskaber i double. Det var ikke et klubmesterskab med traditionelle, faste par.
Derimod blev de 16 deltagere, der kom fra alle tre motionshold blandet ved lodtrækning. Det betød, at alle fik en ny makker i hver af de ni runder, som turneringen forløb over. I hver runde blev der spillet et sæt til 11.

Efter afslutningen på 9. runde blev de to par med flest sejre kåret til årets uofficielle klubmestre.
De fire vindere fik alle overrakt en flot goodie bag fra Orkla Health, som blandt andet indeholdt Livol- og Maxim-produkter til brug under sommertræningen.
Netop sommertræning bliver der brug for, fordi klubmesterskaberne blev afsluttet med jordbærkager og romrotter fra Bageriet Cap Horn samt øl, vand, sommersby mv. – naturligvis drukket af champagneglas i rigtig klubmesterskabsstil.

De uofficielle motionsklubmesterskaber var en super god og hyggelig afslutning på en i forvejen god sommersæson. Alle motionsspillere var glade for sæsonforlængelsen – og ser allerede frem til næste forsommer, hvor der igen skal dystes på tværs af de tre motionshold.

Tak til alle deltagere og de to sponsorer for en hyggelig aften.


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies