Glade og modige badmintonspillere med deres velfortjente diplomer
Badminton på Toppen i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 07-02-2016 07:36:43
Kategori: Generelt
     
Godt 50 friske børn deltog i weekendens begynderturnering i Rishøjhallen.

Der blev i weekenden afholdt ’Badminton på Toppen’, som er en diplomturnering for begynderbørn mellem 7-13 år. ’Badminton på Toppen’, der er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Karlslunde, Køge, Tune og Solrød, har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten. Det var fjerde og sidste turnering i denne sæson.
Dagen startede med opvarmning for børnene sammen med vores cheftræner Philip Fagralid. Samtidig var der et lille oplæg for forældrene, hvor de blev klædt på med information om dagens tælleropgaver og fik forståelse for, hvordan ungdomsspillere er klassificeret efter alder og point. 
Herefter var det tid til badmintonkampe på tid. Turneringen blev spillet i puljer, og hvert barn spillede 8-10 kampe á 6 minutter. Midtvejs var der en lille pause med kaffe, frugt, saft, kage og et bjerg af gulerodsstave.
Dagen blev afsluttet med, at alle de modige spillere fik en kæmpe klapsalve og fik overrakt et Diplom.
”Det var fint at se, hvordan spillerne udviklede forståelse for spillet i løbet af dagen – men det bedste var dog, at alle spillerne var glade og friske til de mange kampe”, udtaler Ungdomsformand i Køge Badminton Klub, Kenneth Skov-Casper. Og han fortsætter: ”Vi håber, at de andre klubber er friske på at fortsætte samarbejdet i næste sæson – for ’Badminton på Toppen’ er toppen.”
Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies