Vindere af U11 D Herredouble Tobias Ø Nielsen og Gustav Dreier
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 17-12-2016 21:52:59
Kategori: Generelt

Hyggelig badmintonturnering i Køge.
I weekenden blev der i Køge Badminton Klub afholdt den årlige U11CD og U15 ABDC turnering i Ravnsborghallen.
I alt 65 deltagere fra 24 klubber havde lagt julegodterne på hylden og stillede op til turnering i Køge i lørdags. Vi er godt tilfredse med deltagerantallet, da turneringen jo ligger placeret ret sent i december, sige ungdomsformand Kenneth Skov-Casper, der dog havde sørget for lidt chokolade og vingumme til alle deltagere.
Der deltog mange nærliggende klubber såsom Dalby, Greve, Ringsted, Solrød, Tune og selvfølgelig Køge. I løbet af turneringen blev der spillet mange flotte og spændende kampe.
Der blev spillet i fem forskellige kategorier i aldersgruppen U15 og U11 – herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mix double.

Vi har igen i år valgt at både nr. 1 og nr. 2 i hver indledende pulje i single gik videre til de afgørende cup-kampe. “Vi har god erfaring med denne turneringsform, da den giver flere kampe til mange af deltagerne, og så giver turneringsformen samtidig mulighed for at gå videre i turneringen, for en spiller der har tabt en pulje-kamp” siger turneringsleder fra Køge; Sean Richmond.
 ”Alle er glade for den ekstra chance og for de mange kampe denne turneringsform byder på. I U11D herresingle var det to spillere, der hver var blevet nr. 2 i deres pulje, som senere mødtes i finalen. Det bekræfter os i, at det er den rigtige og mest fair måde at afvikle en turnering på,” slutter Sean Richmond.

Køge var flot repræsenteret med 15 tilmeldte spillere. Flere gik videre fra deres puljer og gjorde god figur i de afgørende kampe.
Udvalgte resultater fra Køge-spillere:
U11D Herredouble vinder Tobias Ørum Nielsen og Gustav Dreier.
U15B Herresingle bliver Andreas Boye Larsen flot nr. 2 efter en utrolig tæt 3 sæts kamp i finalen.
U15B Mixdouble vinder Andreas Boye Larsen og makkeren Viktoria Hesselberg Jensen, Næstved.
Se alle resultater i resultatprogram, Klik her

Køge Badminton Klub vil gerne takke alle frivillige, som var med til at skabe en god turnering.

Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom