Friske og modige begyndere med deres velfortjente madaljer
Badminton på Toppen i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 04-02-2017 17:56:32
Kategori: Generelt
     

Fuldt hus med 55 friske børn i weekendens begynderturnering i Rishøjhallen i Køge. Der var ikke plads til bare et barn mere.

Der blev i weekenden afholdt ’Badminton på Toppen’, som er en begynderturnering for børn mellem 7-12 år i Køge.
’Badminton på Toppen’ er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Karlslunde, Køge, Tune og Solrød, og har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten. Det var tredje ud af fire turneringer i dette samarbejde i indeværende sæson. 

Dagen startede med opvarmning for børnene sammen med trænerne Oliver Schlander og Philip Fagralid, fra Køge Badminton Klub. Samtidig var der et lille oplæg for forældrene, hvor de blev klædt på med information om regler, dagens tælleropgaver og fik en forståelse for, hvordan man bruger badminton portalen BadmintonPeople. 

Herefter var det tid til at spille badmintonkampe på tid. Turneringen blev spillet i puljer, og hvert barn spillede i alt 10 kampe á 6,5 minutter. Midtvejs var der en lille pause med kaffe, frugt, saft, kage og et bjerg af gulerodsstave.

Dagen blev afsluttet med, at alle de modige spillere fik hver en velfortjent medalje og en kæmpe klapsalve. 

”Der var en rigtig god stemning i hallen hele dagen – hvor flere spillere deltog i deres første badminton turnering. Da vi spiller på tid, er det ikke resultatet, der er i fokus, men det at lære at deltage i en turnering. Der kræver nemlig mod at stille sig ud på banen helt alene”, udtaler Ungdomsformand i Køge Badminton Klub, Kenneth Skov-Casper.
Og han fortsætter: ”Vi håber, denne form for turnering klæder både spillere og deres forældre godt på, så de fastholdes i badmintonsporten, der jo kan spilles hele livet – for ’Badminton er Toppen.”


Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies