Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 01-05-2017 19:16:39
Kategori: Generelt

Din AutoReparatør og Køge Badminton Klub har afholdt åben U13ABCD og U17/19ABC turnering i Rishøjhallen.

I alt 97 deltagere fra 37 klubber havde lagt turen forbi Køge og stillede op til turnering i weekenden. Vi er godt tilfredse med deltagerantallet, da turneringen jo ligger placeret i en konfirmations weekend, sige turneringsleder Malene F. Sørensen.

Der deltog mange nærliggende klubber såsom Bjæverskov, Greve, Haslev, Karlslunde, Ringsted, Solrød og selvfølgelig Køge, men også en enkelt spiller langvejs fra, nemlig Viby, Jylland. I løbet af turneringen blev der spillet mange flotte og spændende kampe.
Der blev spillet i fem forskellige kategorier i aldersgruppen U13 og U17/19 – herresingle, damesingle, herredouble, damedouble og mixdouble.

Vi har igen i år valgt at både nr. 1 og nr. 2 i hver indledende pulje i single gik videre til de afgørende cup-kampe. “Vi har god erfaring med denne turneringsform, da den giver flere kampe til mange af deltagerne, og så giver turneringsformen samtidig mulighed for at gå videre i turneringen, for en spiller der har tabt en pulje-kamp” forklarer Malene F. Sørensen.

Køge Badminton Klub var flot repræsenteret med 11 tilmeldte spillere. Flere gik videre fra deres puljer og gjorde god figur i de afgørende kampe.
Særligt skal nævnes Køges vinder i U13D herresingle: Theodor B. Sørensen. Theodor er først begyndt til badminton i denne sæson. Theodor er et stort talent, der her i Køge deltog i sin 2. turnering. Denne gang blev det til en sejr og det betyder mange point til ranglisten, så Theodor allerede fra næste turnering skal spille i C-rækken.

Udvalgte resultater fra Køge-spillere:
U13D Herresingle blev vundet af Theodor B. Sørensen.
U13A Damesingle blev Cecilie P. Kristensen nr. 2 efter en flot turnering
U17/19B Herredouble blev vundet af Andreas D. Frandsen sammen med sin makker Phillip Nickel fra Vanløse.
U17/19A Herresingle blev en ren Køge finale mellem Simon Næsager og Johan J. Andersen. Simon Næsager vandt rækken efter en utrolig tæt 3 sæts kamp i finalen.
U17/19A Mixdouble blev vundet af Sascha D.  Frandsen sammen med sin makker Asbjørn Knigge fra Hvidovre.

Køge Badminton Klub vil gerne takke alle frivillige og Din AutoReparatør, som var med til at skabe en god turnering.