Delagere med deres velfortjente medaljer
Badminton på Toppen i Køge
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 06-11-2017 15:55:14
Kategori: Generelt
     

Badminton på Toppen i Køge Badminton Klub

Der blev spillet mange gode kampe i vores begynderturnering i Rishøjhallen.

Der blev i weekenden afholdt ’Badminton på Toppen’, som er en begynderturnering for børn mellem 7-12 år i Køge. ’Badminton på Toppen’ er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Greve, Havdrup, Karlslunde, Køge, Tune og Solrød, og har til formål at udvikle den lokale interesse for badminton og fastholde børnene i sporten. Det var første turnering for de fleste, så det var modige og lidt nervøse børn der mødte op til en god gang opvarmning af Chefternerne Mathias (fra Køge) og Jonas (fra Havdrup)

Samtidig med opvarmningen var der et lille oplæg for forældrene, hvor de blev klædt på med information om regler, dagens tælleropgaver og det at være badminton-forælder. 
Turneringen blev spillet i puljer, og hvert barn spillede i alt ca 9 kampe á 7 minutter. Midtvejs var der en lille pause med kaffe, frugt, saft, kage og et bjerg af agurk- og gulerodsstave.

Dagen blev afsluttet med, at alle de modige spillere fik hver en velfortjent medalje og en kæmpe klapsalve. 

”Der var en rigtig god stemning i hallen hele dagen – hvor flere spillere deltog i deres første badminton turnering. Da vi spiller på tid, er det ikke resultatet, der er i fokus, men det at lære at deltage i en turnering. Der kræver nemlig mod at stille sig ud på banen helt alene”, udtaler Ungdomsformand i Køge Badminton Klub, Kenneth Skov-Casper. Og han fortsætter: ”Vi håber, denne form for turnering klæder både spillere og deres forældre godt på, så de fastholdes i badmintonsporten, der jo kan spilles hele livet – for ’Badminton er Toppen.”

Tak til kagebagere, gulerodssnitter, kaffe-Sofia :-) samt  trænere og ledere.

Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom
 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies