Deltagere i deres "Victor- Ready to wind" bluser
Køges Badmintonskole var en stor succes
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 07-08-2018 20:31:37
Kategori: Generelt
     
Efteråret 2017 startede vi med at pusle med ideen om en badminton camp i et eller andet format. Der findes allerede flere etablerede og gode koncepter indenfor badminton lejrer. Vi valgte inspireret af fodboldskoler, at skabe vores eget koncept. 

I foråret blev Køge Badmintonskole præsenteret i klubben og på DGIs hjemmeside. En foreløbig plan var lagt for badmintonskolen. I ugerne op til at tilmeldingsfristen kom der flere børn til dagligt. Listen over deltagerne voksede stødt.
På bagscenen glødede telefonerne mellem klubbens ledere i forhold til, at skaffe en cheftræner, da Philip F som skulle have været badmintonskolens cheftræner fik arbejde som fysioterapeut meget hurtigt efter endt uddannelse. Philip ønskes tillykke med uddannelsen og jobbet.
 
Ved 48 tilmeldte børn lukkede vi for tilmeldinger i frygt for at drukne i vores egen succes. Det lykkedes (selvfølgelig) af få alle trænerne på plads rettidigt og mandag morgen i uge 32 stod trænerteamet klar til at modtage 48 børn på Køge Badmintonskole i Ravnsborghallen. 

48 børn hvoraf halvdelen var fra Køge Badminton Klub. Den anden halvdel var fra 8 andre klubber på Sjælland. 

Hver dag hele ugen blev der øvet tekniske færdigheder indenfor badminton, lavet småspil og spillet turneringer. Dertil var spillerne rundt om ernæring og lavede deres egen powerbooster. Der blev lavet andre boldspil, fangelege, badminton ludo, badminton golf, skattejagt, vandkamp og en masse andet.
 
Badmintonskolen havde yderst kompetent træning med tidligere verdensmester Steen Fladberg og tidligere landsholdstræner Lars Uhre. Selvom en lokal spiller -ved præsentationen af Lars Uhre, som tidligere træner for Viktor Alexsen- spontant svarede ”Seriøst”. Lars var for mange af børnene bedre kendt som Buster, Clara og Elins far. 

Et par dage henne i ugen var det helt umuligt, at se hvilke spillere, der var fra Køge og hvilket der mandag morgen ingen kendte. Alle heppede, snakkede og grinede på tværs af alder, klub og køn. 

Ved evalueringen fra spillerne kan fremhæves ”blandingen af badminton leg og teknisk træning”, vandkamp, og sidst men ikke mindst, at man har fået nye badminton venner. 
Fredag eftermiddag solede trænerteamet sig i anerkendelse fra forældre og spillere. Vi kan i Køge badmintonklub være stolte af en veloverstået badmintonskole med et godt gennemarbejdet program og et stærk trænerteam. 

1000 TAK skal også lyde til vores sponsorer: Super Brugsen, Victor, Castus, HPH Profilbeklædning og Trope.

Vi er allerede gået i gang med at planlægge Køge Badmintonskole 2019 i uge 32 – større og endnu bedre. 

Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom
 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies