Mathias til turnering i Portugal
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 19-09-2018 20:06:44
Kategori: Generelt
     
Mathias De Moura Fallesen fra Køge Badminton Klub var i sommerferie på besøg hos sin mormor og morfar i Portugal. Han benyttede lejligheden til at deltage i den Internationale 11. Iberiske badminton turnering. 

Turneringen foregik den 6.-8. Juli i Évora, Portugal og var for både børn og voksne – med i alt 226 spillere. Deltagerne kom fra flere portugisiske og spanske klubber, samt fra en klub fra Schweiz og så Mathias fra Danmark.

Mathias taler lidt portugisisk, så kunne han nogenlunde følge med og kommunikere med sin portugisiske makker i double. Det var dog en udfordring at højttaleanlægget næste gjorde der umuligt at høre, hvem der skulle spille – og der var heller ikke scoretavle med kampnumre. Men trods dette kom Mathias på banen og fik spillet mange gode kampe.

Det der var mest anderledes ved at spille en turnering i Portugal, i stedet for i Danmark, var at stregerne nogle steder var noget tape, der var klistret på gulvet og at netstolperne ikke stod fast, så båd net og stolper kunne vælte.
Mathias lod sig dog ikke gå på at disse noget uvante forhold og han blev flot nummer 2 i både single og double for spiller under 11 år.
Mathias vil gerne deltage i turneringen en anden gang.  

Se flere billeder på Facebook: Køge Badminton Klub - Ungdom


 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies