Køge i nyt samarbejde med DGI og Badminton Danmark
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 03-10-2018 20:33:43
Kategori: Generelt
     

Køge Badminton Klub er indgået i et samarbejde med DGI og Badminton Danmark (DB) om at kunne tilbyde et endnu bedre koncept til 4-6 årige.

Denne træning - som vi kalder MiniTon - er et tilbud til forældre og børn. Miniton sætter særlig fokus på motorik og sjov træning.

MiniTon er forældre/barn-badminton på børnenes præmisser med en legende tilgang, så børnene får den bedst mulige start på et aktiv liv. I centrum er glæden ved at bevæge sig, leg med bold og ketcher -og det at indgå i et fællesskab.

Udover ketsjer og fjerbold bruger vi blandt andet ærteposer, boldrør, måtter og balloner. Forældrene er med på banen, og træningen er tilrettelagt, så dit barner er med til bevægelse og sjov og får masser af succesoplevelser.

”Vi glæder os til at se de mindste børn og deres forældre til en sjov omgang badminton i hallen. Vi vil tage godt imod alle, og man behøver ikke have noget kendskab til badminton for at møde op,” siger Miniton koordinator Thomas Thyge fra KøgeBadminton Klub. Og han fortsætter ”Vi glæder os til at imod nye børn og forældre til en gratis prøvetræning en lørdag formiddag i Ravnsborghallen”

Træningen er kl. 10.30-11.30 hver lørdag.
Første lørdag med Åbent Hus er lørdagd. 27. oktober, hvor klubben også får besøg af Christina Zentono, der er konsulent fra DGI og DB.

“MiniTon er en legende tilgang til badmintonspillet; fokus er på glæden ved at bevæge sige, lege med bold og ketcher og det at indgå i et fællesskab” siger Christina Zentono.
Der er faktisk Åbent Hus hver lørdag 
kl. 10.30-11.30 fra d. 27. oktober frem til 17. november – så det skulle give de fleste mulighed for at nå at kigge forbi.

3 godegrunde til at gå til MiniTon:

• Dit barnudvikler sin motorik

• Du og dit barn får kvalitetstid sammen

• Dit barnlærer trin for trin at spille badminton


Læs mere om Miniton i Køge, klik her
 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies