Trænermøde med spændende dagsorden
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 23-10-2018 22:29:59
Kategori: Generelt
     
Køge Badminton Klub arbejder for at vores ungdomstrænere bliver et godt team, der kan håndtere børn i alle aldre og niveauer - fra Minton holdet med forældre til de bedste U17 spillere.

Vi rekrutterer stort set alle trænere i klubben - og de starter altid ud med at være hjælpetrænere sammen med nogle erfarne trænere. 

Vores trænere kommer også på trænerkurser hos Badminton Danmark 1-2 gange om året og vi afholder ca. 4 trænermøder om året i klubben.

Træner Philip Fagralid, der koordinerer disse trænermøder, siger: "Jeg tænker, der er uhørt i dansk badminton, at en lille klub kan samle 13 trænere en hverdagsaften og diskutere pædagogik, konflikthåndtering og spillerrokader. Men dét gør Køge Badminton Klub."

Udover der fine punkter på dagsordenen var emnet til refleksion “Er jeg som træner kulturbærer eller kulturskaber” også med. Det kom der en rigtig god og givende snak ud af.

Klubben trænere lægger - udover deres trænerjob – mange frivillige timer i klubben til fx møder, klubmesterskab og holdkampe samt til vores årlige træningsweekend, hvor også klubbens tidligere trænere dukker op.

1000 Tak til Køges fantastiske trænere! 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies