DMU 2020
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Rene Dreier
Dato: 04-02-2020 08:33:26
Kategori: Generelt
     

Hej Køgespillere og forældre

DMU (DM for Ungdom) er et af årets højdepunkter og lige om hjørnet. Det afvikles i år fra fredag den 27. marts til søndag den 29. marts i og omkring Varde.

Fredag og lørdag spilles der normalt indledende kampe i flere omkringliggende haller, mens semifinaler og finaler typisk afvikles søndag i en eller færre haller.

Køge Badminton Klub kunne igen i år godt tænke os at deltage med masser af glade spillere og forældre, og det er som regel en rigtig hyggelig tur med masser af god badminton og socialt hygge om aftenerne.

Det vil for de fleste kræve lidt fri fra skole og arbejde, da turneringen begynder allerede fredag eftermiddag fra kl. 15:00, og det anbefales at mindst 1 forælder deltager sammen med sit barn, da der spilles i forskellige haller.

Vi anbefaler fælles overnatning på campus i Varde, og vil desuden forsøge at få lokket nogle trænere med på turen.

Den officielle DMU invitation er endnu ikke tilgængelig, men den er sikkert lige på trapperne. Tilmelding sker direkte i Badmintonpeople - senest den 5. marts 2020.

Følg vejledningen på badmintonpeople og husk at tage stilling til alle tilvalg både for børnene og medrejsende forældre, så I er sikre på at få booket overnatning samt de ønskede måltider.

Send venligst derefter en mail til anders.stamm.kristensen@gmail.com med følgende info: Navn på tilmeldte spiller og forældre samt bestilt mad og overnatning. Skriv venligst DMU 2020 i emnelinjen.

Vi håber på rigtig mange deltagere igen i år.


Vedhæftede filer

 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies