Yoga med Lotte Thomsen
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 10-02-2021 18:08:31
Kategori: Generelt
     
TILFØJET 14-3-2021 - Tilbud om Yoga er stoppet.
Foråret er på vej - og vi er startet udendørstræning med badmintonrelaterede øvelser for ungdommen. Og forhåbentlig når vi også at få slået til fjerbolden inden vi går på sommerferie.
Mange har været rigtig glade for at træne yoga med Lotte Thomsen – og det er heldigvis muligt at fortsætte på egen hånd hos Lotte.
Du kan sende Lotte en mail med tilmelding, så vil hun sende et link, typisk 1 time før start.
Pris pr. gang: 60kr.
Faste hold:
Mandage kl. 17-18.15
Søndage kl. 10-11.15
Check Lottes hjemmeside: lotte-yoga-badminton


___________________
Gl. tekst 

Kære alle medlemmer af Køge Badminton Klub,
Det er svære tider for indendørs idrætsgrene. Vi havde håbet, at der ville blive åbnet lidt op her i sidste omgang, selvfølgelig med begrænsninger, men det viste sig ikke  at være tilfældet.
Vi har derfor arbejdet på at tilbyde jer et kvalitativt træningstilbud. Det er nu lykkedes. Og det er for alle i klubben.
 
Det bliver en kombination af det mentale og det fysiske. Og det er en stor glæde, at kunne introducere Lotte Thomsen,  som træner og instruktør for jer.
 
Lotte fik hele  sin badmintonopdragelse i Køge BK. Blev senere finalist ved DM (tabte finalen til Camilla Martin) og landsholdsspiller. Lotte har sammensat et program til os. Vi har aftalt, at det skal finde sted fredage fra kl.16-17, altså Happy Badminton Hour. 
Hele familien kan deltage. Og tænk hvilken optakt til weekenden!

Vi har forsøgt at invitere alle med. Men har du ikke modtaget en mail med en invitation til at deltage d. 12-2-2021– og ønsker du at deltage? 
Så skriv til ungdom@koegebadminton.dk at du ønsker at deltage – så inviteres du til næste yoga-træning med Lotte. 


Her er Lotte´s intro:

Fredags online ”Yoga for athletes” Køge Badminton Klub med Lotte Thomsen – 
kl. 16-17.
 
Yoga er et naturligt valg til at finde en balance mellem styrke og smidighed. Man benytter hele kroppen undervejs, og derfor er det en god mulighed at inddrage i din træning. For eksempel med hensyn til badminton, hvor man bruger særligt meget den ene side af kroppen.
Mit udgangspunkt er Hatha/alignmentyoga, og at finde ro og fokus. 
 
Jeg er tidligere elite-spiller og spillede mine ungdomsår i Køge og arbejder i dag med badminton og yoga. Hvis I vil vide mere kan I gå ind på min hjemmeside Lotte-yoga-badminton.dk, hvor jeg beskriver nærmere.
 
Det er en god ide at have en yoga/træningsmåtte eller lign. og meget gerne et tæppe klar til yogasessionen.
 
Hope to see you
 
 
Rent praktisk er det nemt: Lotte arbejder i zoom. I vil modtage en invitaiton på mail og så skal I bare logge jer på, og gerne 5-10 minutter før.Vi har aftalt, at vi fremsender mailadresser til Lotte, som efterfølgende inviterer jer til at deltage. I bedes derfor meddele os, såfremt I ikke ønsker, at vi udleverer jeres mailadresse.
 
Rigtig god fornøjelse! 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies