Badminton for begyndere *Badminton På Toppen'
Klub: Køge Badminton Klub
Publiceret af: Linda Nielsen
Dato: 30-11-2022 07:13:03
Kategori: Generelt
     


Godt 50 friske og modige børn deltog i weekendens begynderturnering i Ravnsborghallen i Køge.

 

Der blev i weekenden afholdt ’Badminton på Toppen’, som er en begynderturnering for begynderbørn mellem 7-12år. ’Badminton på Toppen’, der er et samarbejde mellem nærliggende klubber fra Havdrup, Tune,  Solrød og Køge, har til formål at udvikle den lokaleinteresse for badminton og fastholde børnene i sporten. dagen forløb på bedstevis.
Det var sæsonens første ud af i alt tre begynder-turneringer over sæsonen.
Dagen startede med opvarmning for børnene sammen med et par dygtige trænere fra Køge Badminton Klub. Samtidig var der et lille oplæg for forældrene, hvor de blev klædt på med information om dagens tælleropgaver og de blev guidet til en bedre forståelse for den nye badminton-verden, som deres børn nu bevæger sig i.
Herefter var det tid til badmintonkampe på tid. Turneringen blev spillet i puljer, og hvert barn spillede ca.9 kampe á 7 minutter. Midtvejs var der en lille pause med kaffe og kage. Nogle børn havde kun spillet 2-3 uger i klubben, men de deltog på lige fod og med fin succes mod andre begyndere.

Turneringen lægger ikke vægt på sejre, men på at alle deltager og kommer godt i gang med at spille kampe. Dagen blev afsluttet med, at alle de modige spillere fik overrakt en flotmedalje og fik en kæmpe klapsalve så hallen rungede. Der var smil på alles læber, da de gik fra hallen.
”Det var fint at se, hvordan spillerne udviklede forståelse for spillet i løbet af dagen – men det bedste var dog, at alle spillerne var glade og gik friskt til den i de mange kampe”, udtaler Formand i Køge Badminton Klub, Steen Fladberg. Og han fortsætter: ”Jeg er stolt af, at vi på denne måde, kan hjælpebegyndere i gang med badmintonspillet. Vi har fået en god opstart med mange nyemedlemmer efter seneste nedlukning mv. - men har heldigvis stadig plads til flere nye yngre spillere på træningen her i Køge, hvis nogen får lyst at prøve at spille, efter at læse om dette hyggelige arrangement.”


Se billeder fra dagen på Facebook
 

 

Køge Badminton Klub

Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge formand@koegebadminton.dk CVR.nr. 58686913

Handelsbetingelser Betalingsmuligheder:
Betalings logoer


 

Cookies